Posts

Showing posts from December, 2011

How do I live (without my check list!)?

I’m not exactly a spontaneous type of person. I like to be prepared for almost anything – thus, I’m a firm believer of ‘to-do-list’. For any occasion, be it work or outside work related, I will definitely grab a pen and a piece of paper and start scribbling what I need for that particular occasion dutifully.
If I have the luxury of time, I will even make small headings and compartmentalized all the details. And yes, that include listing all the stuff that I need to bring whenever I’m going for a trip, be it for business or for leisure. The list is a must. I remember my lists for the outdoor modules during my DPA days could be as long as 2-page-full, with subheadings like – clothes (plus the matching pants and hijab to go with it!), stationery, emergency, food etc.
So how would I react if I was caught off hand without my list? Well, this recent event showed that a little spontaneity can be a pleasant surprise, even with a check list-freak like me!
We had to cancel our initial year-end hol…

10 Unforgivable Things about Ombak Rindu

Image
Dah beberapa minggu Malaysia dilanda ombak - ‘Ombak Rindu’ (OR). Sana-sini orang memperkatakan tentang cerita terbaru arahan Osman Ali ni. Kutipan tiket pun dengarnya dah cecah RM9 juta dan filem ini masih rancak ditayangkan lagi. Memang untung besarlah produser filem tu sebab rasanya cerita tu tak makan budget tinggi sebab tak ada stunt, tak ada CGI dan tak ada scene overseas, jadi LHDN silalah kejar pihak-pihak yang berkaitan ni...hehehe. 

Saya & MH pun lambat pergi menonton filem OR ni. Bila curi-curi masa nak pergi tengok, tiket dah sold out, kali ketiga cuba nasib baru dapat. Kata penjual tiket tu, ada orang sampai 2-3 kali repeat tengok cerita ni...oohh patutlah. *high expectation*

Sedikit sinopsis cerita untuk yang belum menonton dan tak pernah baca novelnya - cerita berkisar tentang cinta 3 segi (ke segi tiga?) antara Izzah (Maya Karin), Encik Haris (Aaron Aziz) dan Mila (Lisa Surihani). Macam mana relationship Izzah-Haris yang asalnya benci bertukar menjadi rindu dan si Mil…